TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta play-off mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un Kulüp Başkanı Süleyman Caner Türkiye'de Kömür isminin olduğunu tek takım olduklarını belirterek 4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nü kutladı. Başkan Caner ayrıca Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar'ın girişimleri ile Spor Toto'dan bir yardımın yılbaşına kadar kulübe geleceğini söyledi.

"ADIMIZDA KÖMÜR OLAN TEK TAKIMIZ"

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kendilerinin madenci takımı olduklarını belirterek "Her zaman dediğimiz gibi madenci takımıyız. 4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nü kutluyorum. Adımızda Kömür olan Türkiye'de tek takımız. Öncelikle yer altında çalışan bütün madencilerin emekçilerimizin madenciler gününü kutlarız. Hakkı rahmetine kavuşan madencilere de Allahtan rahmet diliyorum. Grizuda kaybettiğimiz 5 bin maden şehidimiz var. Türkiye için madenci çok önemlidir" ifadelerini kullandı.

"DEVRE ARASINDA TRANSFER PLANLIYORUZ"

Başkan Caner, ''Bu sezon bir madenci ve emekçi takımı olarak zor şartlarda mücadele ediyoruz. Devrenin bitmesine 2 hafta kaldı. Tarsus İdmanyurdu ve Afyon Karahisar maçları oynayacağız. Bu iki maçı en iyi şekilde tamamlayıp maddi imkanlar ölçüsünde transferler yapacağız. Onların hazırlığını yaparak ikinci yarıya daha iyi şekilde girmek istiyoruz. Bunları yapabilmek içinde birlik beraberlik içerisinde olmamız gerek. Bu takım bizim takımımız. Kentin takımı, madencinin takımı'' dedi.

HAMDİ UÇAR VEKİLİMİZ GİRİŞİMDE BULUNDU, DESTEK GELECEK

Caner, ''Zonguldaklı tüm Milletvekillerimizle görüşüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun yönetiminde Gençlik Spor Bakanımıza çıktık. Onun dönüşünde de Ak Parti İl Başkanımız Hamdi Uçar Spor Toto Başkanımızla görüştü. Oradan olumlu bir cevap alındı. İnşallah yılbaşı bitmeden oradan bir yardım sözü alındı."

"SORUNLARIMIZI BAKANIMIZA SUNACAĞIZ"

Başkan Caner, ''Kulüp olarak bizim dosyamız var. Kaç tane bakan gördük. Bizim sıkıntılarımızı görmeyen bakan kalmadı. Spor Toto Başkanımız daha iyi biliyor. Biz para için Spor Toto'ya çok gittik. Çok yardımcı oldular. Bizim sıkıntılarımız belli. Saha, antrenman sahası, stadyum nereye yapılacağı da belli değil. Çim sahamız yok. Bizim 3 sorunumuz var. Bir şekilde bunları çözmemiz gerek. Bakan bey gelince bunları görüşüp, dosyayı kendisine sunacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi