TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un eski futbolcusu, Silivrispor forması giyen golcü futbolcu Emrah Bedir sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Emrah Corona Virüs salgını sürecinde futbolculara sorulmadan alınan kararlar karşısında tepkisini ortaya koyduğu açıklamalar şöyle: "E tabii biz bu modern çağın köleleriyiz. Başka ne bekliyorduk. Ama bence oynanmalı lig. Ama tedbirler alınmalı en basta TFF ve kulüpler oyunculara köle gözüyle bakmaktan çıkar inşallah. Sigortasını, sağlığını ihtiyaçlarını takip eder. Düzgün yerde yatıp düzgün şeyler yediğinden emin olur. Yoksa bu süreç devam edecek ve bu isten para kazanıyoruz. Öyle ya da böyle oynayacağız. Temmuz olmazsa Eylül'de yeni sezon olacak. Önemli olan "futbolcuya bakış değismeli". Bak herkes bizim adımıza karar alıyor. TFF, antrenör, hükümet. Bizi temsil eden yasal bir kuruluş bile yok pazarlık masasında. Bunlar Corona'dan daha da önemli şeyler.

Bizlerin şu an maaşını TFF ve devlet garantisiyle yatıyor olsaydı, primini kazanıp evine ekmek götürüyor olsaydık bizler de sağlığımızı düşünürdük sadece. Ama liglerde ekmek derdinde para derdince olan kulüpler ve oyuncular var. Mecbur oynayalım veya banane oynamayalım diyen kulüpler var.
Bu mecburiyette bırakılmak aslında sistemsel bir sorun. Sistem değişmeli. Corona değil de tedbirsizlik, sistemsizlik öldürür insani. Hadi eyvallah"