Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakpor'ta Teknik Direktör Şenol Demir, Pazar günü oynanacak Erzurumspor maçının zorlu geçeceğini söyledi. Demir, Erzurum'un etkili oyuncuları için özel önlem alamayacaklarını belirterek İstanbulspor maçının futbolcuları yorduğunu söyledi.

'TEPECİK MAÇINI KAZANMALIYDIK, ÖYLE OLDU'

"Takım olarak 1 haftada 3 maç oynamak zorunda kalıyoruz. Deplasmanda İstanbulspor karşısında 9 kişi kalmamıza rağmen üst düzey bir mücadele verdik. Futbolcular üzerinde Tepecik maçı öncesinde bir yorgunluk vardı. Uzun bir süre 9 kişi mücadele etmek kolay değil. Hem gol atmak hem de farkı önlemek kolay değil. İstanbulspor maçı çocukları yordu. Tepecikspor maçının kazanılmasının hepsi bilincindeydi. Bu maçı kazanmalıydık, öyle oldu. Geriye düşmemize rağmen toparlandık ve maçı çevirdik. Baktığımızda yediğimiz goller güzel goller. Tabi ki bireysel hatalarımızda var. Bu hataları Erzumspor maçında yapmamalıyız. Erzurumspor maçında böyle geriye düşersen geriye dönüş yapamayabilirsin. Çünkü iyi bir takım var karşında. Erzurumspor 48 golle ligin en çok gol atan takımı. Çok kaliteli oyunculara sahip. Erzurumspor'u camiaları destekliyor ve arkasında duruyor. Bizimde arkamızda hiçbir kimse yok. Bir tek taraftarımız var. Bizim için Tepcikspor neyse Erzurumspor da o. Bizi rakiplerin bulundukları konum ilgilendirmiyor. Bizim adamız Zonguldakspor. Galibiyet için ne gerekiyorsa yapacağız" şeklinde konuştu.

'RAKİBE ÖZEL ÖNLEM ALMAYACAĞIZ'

Zonguldakspor Teknik Patronu Şenol Demir Erzurumspor'un kaliteli futbolcularına özellikle de Mert Nobre'ye özel önlem almayacaklarını söyledi. Demir, "Mert Nobre için özel önlem almayacağız. Fenerbahçe'de Beşiktaş'ta oynamış sadece iyi bir hücumcu. Sen savunma anlamında gerekenleri yapmazsan Mert Nobre de etkili olur. İşte Tepcikspor'un oyuncusu Ömer de attığı iki golle etkili oldu. Her müsabaka da yapman gerekeni yapacaksın. O önlemleri yapmazsan zaten sıkıntı yaşarsın. Mert Nobre'ye özel bir önlem almak için bir şey yapmana gerek yok. Özel bir önlem söz konusu değil. Etkili bir oyuncu. Kimin önüne geldiyse stoperler üzerine düşen görevi yapacak. Diğer tarafta Mehmet Albayrak var. Bizde de Sinan, Okan var ve Furkan var. Bizin oyuncularımız da önlem alınabilecek, kaliteli futbolcular" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi