Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. Alaborina Restoran'da düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, heyecanlı olduğunu söyledi. Çağlayan'ın akıcı, düzgün ve parti için yapıcı gerçekleştirdiği konuşmanın ardından kürsüye çıkan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, "Mustafa Çağlayan iyi ki heyecanlıydın. Bir de heyecansız olsaydın nasıl konuşacaktın" dedi.

Çağlayan'ı çalışkan bulduğunu sözlerinde sürekli ifade eden Özcan Ulupınar "Pronterı dünyada en iyi kullanan Cumhurbaşkanımızdır. Sen bu konuşmayı metinden değil metinsiz yapsan Mustafa, bıyığın da var sen kesin milletvekili olursun. Yalnız Mustafa hemen değil, birkaç dönem sonra, sonra bakan da olursun. Ama çalışacaksın. Çok güzel konuşma yaptın. Tebrik ederim" ifadelerini kullandı. Toplantıya; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, eski İl Başkanı Hamdi Uçar, ilçe başkanları, belde ve ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı.

ÖZBAKIR: "KAYBEDENLER KÜSMESİN"

Toplantıda konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, "Başkanlık sistemine geçtikten sonra yapmış olduğumuz Anayasal değişikle Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar genel başkan yaptık. O partimizin başına tekrar geçince partide dinamizm başladı. Bu dinamizm kongreler zamanına denk geldiği için hareketli geçiyor. İlçe kongrelerimizi bitirdik, sadece il kongremiz kaldı. Bu kongrelerde değişen arkadaşlarımız ve devam eden arkadaşlarımız var. Yalnız değişen arkadaşlarımıza buradan tekrara söylemek istiyorum; lütfen küsmesinler. Yeni gelen arkadaşlar hakkında sağda solda kötü konuşmasınlar, yermesinler. Çünkü AK Parti davası bir bütündür, bu ülkenin AK Parti'ye ihtiyacı var. 15 yıldır iktidardayız, ülkemizin geleceği partimizin geleceğiyle bütünleşmiştir. Buna göre çalışmamız lazım" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi