Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden ve şampiyonluğun en büyük adayı olan Ereğli Belediyepor Pazar günü deplasmanda hayati bir karşılaşmaya çıkacak. Haftaya 40 puanla lider giren temsilcimiz eflatun-beyazlı ekip deplasmanda şampiyonluğun bir diğer güçlü adayı Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Teknik Patron Zafer Şahin'in isteği doğrultusunda Ankara Anadolu Otel'de kampa giren ve hazırlıklarını Başkent'de yapan Ereğli Belediyespor'da moralleryerinde. Son oynadığı 12 maçın 11'ini kazanıp bir beraberlik alan eflatun-beyazlı ekip taraftarıyla Kırşehir'e akın edecek.

KAZANIRSA BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDECEK
Ereğli Belediyespor'un Kırşehir deplasmanından galip ayrılması durumunda önümde çok fazla engel kalmayacak. En zorlu maç olarak bakılan Kırşehir Belediyespor maçında olası beraberlik yarışın devam etmesini sağlayacak. Bartınspor ve Türk Metal Kırıkkale'nin de şampiyonluk iddialarının büyük olması, yarışı kızıştırıyor. Ereğli Belediyespor kazanarak işi bitirmek isterken, tüm beklentiler 3 puan üzerine.

Editör: Pusula Gazetesi