Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli-Devrek yolundaki çalışmalarla ilgili bir program düzenledi. Programa Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ile İl Başkanı Zeki Tosun'da katıldı. Programın sonunda asfalt makinasının başında çekilen toplu fotoğraf tepkilere neden oldu.

Yıllardır yapılı süren Ereğli-Çaylıoğlu arasındaki yolun asfaltlanmaya başlaması nedeniyle yapılan açıklamalar, kamuoyuna Ereğli-Devrek yolu bitmiş gibi yansıtıldı.

Oysa Çaylıoğlu ile Devrek arasında daha hiç başlanmamış 20 kilometrelik bölüm var. Çaylıoğlu ve Vakıf Köyü arasında hiçbir çalışma yok.

Fatih Çakır, yolun tamamının 2018 yılı sonu hizmete açılacağına dair, 19 ayrı tarihte basın huzurunda söz verdi.

Ortaköy, Hasbeyler, Aşağı Kayalıdere, Düzpelit, Aydın Köyü, İskenderli, Yazıören, Hacıuslu, Yukarı Hocalar, Aşağı Hocalar, Sakallar, Vakıf, Yeni Köy, Kirencik, ve Öğbeyler Köylerine giden yolda hiçbir çalışma yok.

Ama "17 yıllık hasret bitti" şeklinde açıklamalar yapılıyor.

Aslında biten yol değil. Biten Fatih Çakır'ın görev süresi. Biraz daha koltukta kalabilmek, yeni dönemde ilçe başkanı olabilmek uğruna partinin il başkanı ve milletvekilini de yanına alarak şov yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi