10-15 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Büyükler Balkan Şampiyonası'na Zonguldak'tan ay yıldızlı forma altında ülkemizi temsilen milli takım boks antrenörü İshak Tiryaki yönetiminde milli boksör Birol Aygün katılarak 81 kiloda ringe çıkarak Balkan üçüncülüğü elde etti.
Aynı zamanda Zonguldak Belediyespor'un da sporcusu olan Milli boksör Birol Aygün başarısının mimarı antrenörü İshak Tiryaki ile birlikte Zongulguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ı makamında ziyaret etti.
Antalya'da elde edilen başarı hikayesi hakkında Tiryaki ve Aygün başkan Alan'a bilgi verirken, Alan ise hem Milli boksör Birol Aygün'ü, hem de Milli Takım Antrenörü İshak Tiryaki'yi başarılarından dolayı kutladı.
ALAN: "AYGÜN GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI"
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ziyarette yaptığı konuşmasında "Antalya Kemer'de düzenlenen Balkan Boks Şampiyonası'nda 81 kiloda 3'ncu olup bronz madalya ile göğsümü kabartan Milli Boksörümüz ve mesai arkadaşımız gururumuz Birol Aygün'ü can-ı gönülden kutluyor, Ay-Yıldızlı forma altında ülkemizi ve şehrimizi her daim en iyi şekilde temsil edeceği inancıyla, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi