Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, kamuoyunda son dönemde çıkan 'Vali Çınar'ı Zonguldak'tan göndermek istiyorlar' yönündeki spekülasyonlara cevap verdi. Pusula muhabirinin sorusunu yanıtlayan Vali Ahmet Çınar "Birileri istedi diye devlet valisini göndermez" dedi.

Türk Kızılay Derneği Şube Başkanı Nihat Aygün'e yaptığı ziyarette kendisine yöneltilen soruyu yanıtlayan Çınar "Bunlar tartışmaya, konuşmaya değmez konular. Herkes kendi işine baksın" diye yanıt verdi.

"HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN"

Bazı kişi ya da gurupların Vali'yi Zonguldak'tan göndermek istiyorlar yönündeki soruyu yanıtlayan Çınar, şunları söyledi: "Bunlar konuşmaya değmez. Bu soruları cevaplamaya değmez. Yani şehrin ikiye bölünmesi gibi 'Bir kısmı gitsin', 'Bir kısmı kalsın' diyor, böyle bir şey söz konusu değil. Biz görevimizi yaparız. Devletimiz bizi buraya atar. Elimizden geldiği gibi çalışırız. Gerisi beni ilgilendiren konu değildir. 'Valimiz buradan gitsin' diyen kişiye ben rastlamadım. Kimse dedi diye devlet ne valisini alır ne de muamele yapar. Bunlar tartışmaya, konuşmaya değmez konular. Herkes kendi işine baksın. Bunun duyulmasını bile istemiyorum. Beni hiç ilgilendirmeyen konudur."

"EN ZONGULDAKLI BENİM' DİYORUM"

Zonguldak'ın güzel bir şehir olduğunu söyleyen Çınar "Zonguldak güzel bir şehir. Tabiatı güzel şehir. İnsanı güzel şehir. Zonguldak'ı elbette seviyorum. 'En Zonguldaklı benim' diyorum. Gitmek istediğim diye bir şehir yok. Ben memurluk hayatım boyunca kimseye en ufak söz söylemiş insan değilim. Bir yeri istiyorum, buraya gitmek istiyorum diye de asla mücadelem olmaz. Görevimin başındayım. Devletimiz büyüktür. Bize görev verir bizde onu yaparız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi