ÖZEL İÇERİK

Kilimli Sahil Yolu'nun henüz tamamlanmaması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar araçlarının bu yolda hurdaya döndüğünü ve yolda yaşanan kazaların çoğalmasına dikkati çektiler.

Vatandaşlar Sahil Yolu'nun bitmesini dört gözle beklediklerini belirterek "Şu 50 metre yolu ve tünel içini bir greyderle düzeltse çok bir şey istemiyoruz" dediler.

Geçtiğimiz günlerde Zonguldak eski Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ile birlikte sahil yolunda incelemeler yapmıştı.

Vatandaş mağdur olmasın diye yol açılmış, Karayolları bir çalışma başlatmıştı. Ancak çalışma yapılmasına rağmen yoldaki sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Sahil Yolundaki çalışmalarda son gelişmeleri şöyle aktardı; "Geçtiğimiz haftalarda Sahil Yolu'nda bir takım incelemeler yaptık. Birileri gibi oralarda poz vermek için değil. Birileri gitti, oralarda poz verdi ama sorunu çözemedi. Ama biz çözüm odaklı gittik, sorun en kısa zamanda çözülüyor. Sayın Valimiz Ahmet Çınar, Karayolları Bölge Müdürümüz Hüsamettin Özendi ve İl Yöneticilerimizle yolu inceledik ve kapalı olan yolun açılmasına karar verdik. Karayolları ekipleri yolda çalışmaya başladı. Vatandaşlarımız sıkıntı çekiyor bunun farkındayız. Biz Karayolları Bölge Müdürümüz ile iletişim halindeyiz. Sahil Yolundaki girişteki ve tünel içindeki problemler bu hafta içinde çözülüyor. Vatandaşımız rahat olsun."

Editör: Pusula Gazetesi