Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şubesi'nde son günlerde üzücü haberler peş peşe geliyor. Aralık ayının son günlerinde Klasman Gözlemcisi Erol Pesen'in kayınderi Salih Pezük'ün hayatını kaybetmesinin ardından eski futbol hakemi ve İl Gözlemcisi Kemal Övünç'ün ölümü ve Başkan Yardımcısı, İl Gözlemcisi Osman Özdemir, Bölgesel Yardımcı Hakemlerinden Yusuf Bahri Özçelik'in Corona Virüs test sonucunun pozitif çıkması hakem camiasında üzüntü ile karşılanmıştı.

ŞİMDİ DE MURAT KASKUN'UN EŞİNİN AYAĞI KIRILDI

TFFHGD Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kaskun'un eşi Çağla Kaskun'un geçirdiği kaza sonucunda ayağının kırılması üzücü haberlere bir yenisini daha ekledi.

DERNEK'TEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI GELDİ

TFFHGD Zonguldak Şubesi Murat Kaskun ve eşi Çağla Kaskun için yayınladığı geçmiş olsun mesajında şu ifadelere yer verildi: "TFFHGD Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Murat Kaskun'un Sevgili eşi Çağla Kaskun, evinde geçirmiş olduğu talihsiz bir kaza sonucu ayağı kırılmıştır. BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan Çağla Kaskun, bugün ameliyata alınacaktır. Kaskun ailesine, Hakem ve Gözlemcilerimiz adına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Sn. Çağla Kaskun'a acil şifalar dileriz"