Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), ülke genelinde okulların açılmasıyla birlikte ihtiyacı olan öğrencilere yardım amaçlı 'Bir Mont Bir Bot' kampanyası başlattı.

CHP Zonguldak Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'nın ortaklaşa yaptıkları kampanyada il genelinde kırsal bölgelerde yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilerin bot ve mont ihtiyaçları karşılanacak.

"İL VE TÜM İLÇELERİMİZDEKİ KADIN KOLLARI VE GENÇLİK KOLLARI ÖRGÜTLERİMİZLE GİDİLMEDİK KÖY BIRAKMAYACAĞIZ"

İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Bugün okullar da yüz yüze eğitim kademeli olarak başlandı. Yaşanan Kovid-19 sürecinde hem sağlık hem de idari açıdan alınması gereken tedbirleri, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı. Ayrıca eğitim materyallerindeki, mesela bilgisayar, tablet gibi eksikliklere, bunlara ulaşamayan öğrenciler olduğuna dikkat çekti. Her zaman oluğu gibi AKP iktidarının bu uyarılara kulak tıkadığı görülüyor.
Bu bağlama Türkiye genelindeki tüm Cumhuriyet Halk Partili belediyeler de bölgelerindeki öğrencilere yarım etmek için kolları sıvadı. Eksiği olan okul ve öğrencilere eğitim araç ve gerekçeleri yardımında bulunacaklar. Hatta bulunmaya başladılar. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak ilimizde kırsal bölgelerde yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bot ve mont ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, daha önceki yıllarda da yaptığımız 'Bir Bot Bir Mont' projesiyle yola çıkıyoruz. Küçücük ayaklarının ve minicik bedenlerinin üşümemesi için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. İl ve tüm ilçelerimizdeki kadın kolları ve gençlik kolları örgütlerimizle gidilmedik köy bırakmayacağız. Küçük yürekleri "Bir Mont Bir Bot" kampanyasıyla ısıtacağız. Bağışçılarımızla birlikte çıktığımız bu yolda, herkesin desteğini bekliyoruz. Havaların soğumaya başladığı ekim ve kasım aylarında, o minik insanlar üşümesin diye bot ve montlarını teslim edeceğiz."