Zonguldakspor ile sözleşmesi sona eren başarılı kalecisi Osman Kurtuldu dün Zonguldak'a gelerek Başkan Süleyman Caner ile görüştü. Osman tekrar Zonguldakpor'la anlaşarak sözleşme imzaladı. Tekrar anlaşmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu belirten başarılı eldiven "Zonguldakspor ile tekrar anlaşmamın sebebi bu sezon bu takımı şampiyon yapmak istiyoruz. O yüzden anlaştım. Ben Zonguldak halkını yönetimi hocasını taraftarını herkesi seviyorum. Mutlu olduğum bir yer. Başka macera aramakta istemedim. Çoğu takımlardan teklif var ama ben ilk önce Zonguldakspor'u tercih ettim" dedi.

"TAKIMIN İSKELETİ KORUNMALI"

Osman, "2016-2017 sezonu bu takıma ve oyunculara tecrübe oldu. Gönül isterdi ki play-off'a kalalım şampiyon olalım ama bu tecrübe ile beraber bu sene inşallah ilk önce play-off sonra şampiyonluk Allah'ın izni ile o güce sahip bir yönetimimiz var. Yönetim iyi futbolcular alarak bu sene kaçırdığımız şampiyonluğu yakalayabiliriz. Takımın iskeleti korunması lazım. İyi takviyelerle birlikte çok rahat play-off'un yakalaya bileceğimizi düşünüyorum. İyi kadro kurulduğu takdirde şampiyonluk gelebilir " dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİK OLMALI"

Takım olarak bütünlük içinde olacaklarını belirten Osman "Takım halinde oynanan bir futbol olduğu için tek kaleci ya da stoper olmaz. Bu sene takım halinde top oynarsak zaten başarı gelecek. O yüzden bireysel anlamda değil takım halinde iyi olmamız gerek. Birlik beraberlik içerisinde bu takımı iyi yerlere getireceğimize inanıyorum" dedi.

"TARAFTAR HER ZAMAN 1 PUAN"

Yeni sezonda Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacak olmaları nedeniyle heyecanlı olduğunu belirten başarılı Eldiven "Taraftarlarımız Allah razı olsun geçen sezon bütün deplasmanlara geldiler. Şu bir gerçek şampiyon olan takımlara bakın içerde ful stadyuma oynuyorlar. Taraftar her zaman bir puan. Rakip için kötü olurken bizim için iyi oluyor. Taraftar bu sezonda bizi yalnız bırakmasın. Kendi sahamızda bu sezon oynayacağız. O atmosferi sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bu sezon stadyumumuz ful olur. Tüm içerde ki maçlarımızı taraftar desteği ve güzel oyunlarla maçlarımızı kazanırız. Zaten içerde ki maçlarımızı kazanırsak yüzde 90 play-off dışarıdan aldığımız puanlarla zaten şampiyon oluruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi