TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da 1-0'lık Gümüşhanespor yenilgisinin şoku yaşanıyor. Takım kaptanı Sinan Ören maçın ardından yaptığı açıklamasında maç boyunca pozisyon üretemediklerini belirterek özeleştiri yaptı. Sinan maçlarda alt sıralarda bulunan takımlara karşı motive eksikliği yaşadıklarını söyledi.

"DÜŞÜŞTE OLDUĞUMUZ GERÇEK"

Takımın kaptanı Sinan Ören son haftalarda düşüşte olduklarını belirterek "Bizi buraya bu oyuncu grubu getirdi. Düşüşe geçen de yine bu oyuncu gurubu. Önümüze bakıyoruz. Benim için üzüntü verici bir maç oldu. Muhtemelen bir kaç akşam uyuyamam. Böyle futbol olduğunu düşünmüyorum. Rakip takım oyuncuları yerde yatarak zamanı çaldılar. Ama futbolun adaleti yok. Bizde de hata var. Pozisyon üretemedik. Konuşarak bu sorunları çözeceğiz. Çıkarabildiğimiz kadar puanlar çıkaracağız. Kazansaydık ilk 5'in içerisindeydik. Ama şu anda orta sıraların takımı olduk. Hep beraber bu maçtan ders çıkaracağız. Önümüze bakmak zorundayız" dedi.

"İSTANBUL'A KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ"

İstanbul'da Pendik ile oynayacakları maçı kazanmak için gideceklerini belirtenKaptan Sinan ''Gurubumuzdaki rakibimiz Pendikspor iyi takımlardan birisi.. Bu sezon alt taraftaki takımlara karşı motivasyon kaybı yaşıyoruz. Pendik'in de bize yakın bir takım olduğunu düşünüyorum. İstanbul'dan mutlaka 3 puan çıkarmamız lazım" dedi.

SİNAN'I FATİH AKYEL TESELLİ ETTİ
Gümüşhanespor'a 1-0 yenilen Zonguldakspor şok yenilgi ile büyük üzüntü yaşarken, takım kaptanı Sinan Ören'i maç sonrasında Zonguldakspor'un eski Teknik Direktörü, olan Gümüşhanespor Teknik Patronu Fatih Akyel teselli etti.

Editör: Pusula Gazetesi