MHP Zonguldak İl Başkanı İ. Varol Demirköse ve Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, yerel basında parti içinde ve yeni kurulan Kadın Kolları Koordinatörlüğü'nde yaşanan olaylar ve basına yansıyan haberlerle ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı.

İl Başkanı Varol Demirköse, açıklamasında "Bir iki kişinin varsa yanlışları koskoca bir camiaya mal edilmesi kelimenin tam anlamı ile haksızlıktır adaletsizliktir. Eksiği yanlışı hatası olan varsa tespit ettiğimiz anda teşkilat gereğini yapar her daim de yapmıştır, gereğini yaptıktan sonra da Ailenin kutsallığınıda göz önüne alarak hareket eder" dedi.

Varol Demirköse'nin açıklaması şöyle;

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Teşkilatları, Kadın Kolları görevlendirmelerini Genel Merkezimize göre yapılandırır. Şu anda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizde Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğü görevi yoktur. Biz de bu sebeple İlçe Teşkilatlarımızdaki Kadın Kolları Koordinatörlüğünü sonlandırdık.

Teşkilatlarımızda Kadın, Aile ve Engellilerden Sorumlu İl ve İlçe Başkan Yardımcıları vardır. Bayanlar bu komisyonda görevlerini sürdürüyorlar.

Milliyetçi Hareket Partisi 52 yıllık bir çınardır. Bizim partimiz kutlu ve dualı bir harekettir. Teşkilatlarımız içinde tertemiz arkadaşlarımız ve Ülküdaşlarımız samimiyetle Allah rızası için karşılık beklemeden görevlerini yerine getirmektedir. Bir iki kişinin varsa yanlışları koskoca bir camiaya mal edilmesi kelimenin tam anlamı ile haksızlıktır adaletsizliktir. Eksiği yanlışı hatası olan varsa tespit ettiğimiz anda teşkilat gereğini yapar her daim de yapmıştır, gereğini yaptıktan sonra da Ailenin kutsallığınıda göz önüne alarak hareket eder.

Bugün Zonguldak basınında çıkan bazı haberler üzerine bu açıklamayı yapmak elzem olmuştur ne sebeple çıkarıldığını ve servis edildiğini bilmekteyiz.Bir iki münferit hadisenin teşkilatımıza partimize mal edilmesine çalışılması ayaklarımızın altındadır.