Zonguldakspor'un eski tribün liderlerinden Kanat Tan zaman zaman Zonguldakspor'un daha iyi yerlere gelebilmesi için sosyal medyadan yaptığı açıklamaları ile günden yaratıyordu. Kanat Tan bu kez ayrı bir konuyu gündeme taşıyarak bir günden daha yarattı.

Son günlerde Ereğli'nin il olması konusunda Ereğlili siyasetçiler, sivil toplum örgütleri gündem yaratmaya çalışmışlar, bu da bir çok kesimde tepki toplamıştı. Ereğli'den büyük bir heyet Çarşamba günü Ankara'ya giderek Ak Parti ve CHP'li 5 milletvekili ile bir araya geldiler. Hiçbir kulvarda bir araya gelmeyen Zonguldaklı 5 milletvekili Ereğli'nin il olmasını isteyen heyetle bir araya geldiler, konuyu tartıştılar.

KANAT TAN'DAN BİR TEPKİ DAHA
Zonguldakspor eski tribün lideri Kanat Tan Ereğli'li heyete ve Zonguldak Milletvekillerine tepki göstererek sosyal medya hesabından gönderme yaptı. Tan "Ereğli İlçemizden gelen heyet, il olmak için TBMM'de 5 milletvekilimizle bir araya geldiler. Keşke 5 sayın vekilimiz Zonguldakspor için de bir gün bir araya gelseler. Ama bir gün gelecek milletin seçtiği 1 vekil aslan gibi mecliste bizi temsil edecek. O günde gelecek." diyerek gündem yarattı.

Bu mesaj ise sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi ve destek gördü. Kanat Tan geçtiğimiz günlerde 2019 yılında gerçekleştirilecek genel seçimlerde Zonguldak'tan bağımsız milletvekili adaylığını koyarak kazanması halinde ilk icraatının Zonguldakspor'un kalkınması için projeler geliştirme olduğunu açıklamıştı.

Editör: Pusula Gazetesi