Spor Toto 2. Lig beyaz grupta hafta sonu deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak olan Zonguldakspor zorlu maçın mesaisine başladı. Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Kondisyoner Barış Şeref nezaretinde yaklaşık 10 dakika ısınma hareketleri yapan futbolcular ardından 5-2'e oynadı. Yarı sahada çift kale maç oynayan kırmızı-lacivertli ekipte futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

TURAN-ONUR-SİNAN İDMANA KATILMADI

Hacettepespor maçında ayakladırana aldıkları darbelerin ardından hafif sakatlıklar yaşayan kırmızı-lacivertli futbolculardan Onur Eriş, Sinan Uzun ve Turan Yılmaz Kahramanmaraşspor maçının ilk idmanına katılamadılar. Üç futbolcunun bir sonraki idmana katılmaları bekleniyor.

SELÇUK VURAL VE BURAK CAN ET DÜZ KOŞU YAPTI

Zonguldaspor'da sakatlığı uzun süredir devam eden ve Ankara deplasmanında oynanan Hacettepe maçında sakatlanan sağ bek Burak Can Et beraberinde Selçuk Vural ile birlikte idmanı düz koşu yaparak tamamladı. Hacettepe maçında başarılı bir performans gösteren Selçuk'un da ayağındaki ağrı nedeniyle düz koşu yaptığı, ciddi bir durumunun olmadığı belirtildi.

KALECİLER DE SONRADAN DAHİL OLDU

Zonguldaksporlu futbolcular ısınma hareketleri yaptığı anda Kaleciler Osman Kurtuldu, Ferdi Yalçın ve Mustafa Söylemez, Kaleci Antrenörü Bülent Yenidoğan nezaretinde ayrı çalışarak ısıntılar. Üç kaleci da daha sonra yarı saha çift kale maça dahil olarak kalelerini korudular.

Editör: Pusula Gazetesi