Zonguldakspor Takım kaptanı Mert Caymaz sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta oynanan Niğde maçında takımdaki yerini alamamıştı. Haftanın ilk iki idmanına da çıkamayan Kaptan Mert Caymaz takım arkadaşlarını idmanda dışarıdan izledi.

Açıklamalarda bulunan Mert Caymaz "Niğde maçını unuttuk. Kahramanmaraş ve Şanlıurfa maçları var önümüzde. Ligin son haftalarında bu tür maçlar Teknik Direktör ve yönetime mesaj yollamak için genç oyuncular için önemli maçlar. Ligi ne kadar yukarıda bitirirsek bizim için o kadar önemli. Ligi 10'uncu bitirmek var birde 14'üncü ve 15'inci bitirmek var. Bu açıdan bence 1-2 galibiyet daha almamız gerekiyor. Özellikle kendi evimizde ki 2 maçtan galibiyet almamız gerekiyor. Önemsiz gözüken maçlar oynamayan oyuncular ve oynayan oyuncular için önemli maçlar. İyi konsantre olmak gerek. İddia olmayınca da oyuncuları konsantre etmek de zor oluyor. Kahramanmaraş'ı da yenerek ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Hazırlıklar iyi gidiyor.'' dedi.

AYAĞI ÇUKURA GİRİNCE SAKATLANDI

Deplasmanda oynanan Niğde maçı öncesinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda idman esnasında çukura basması nedeniyle sakatlandığını belirten Mert Caymaz ''1-2 aydır alt adalede sıkıntı vardı. Maçlarda masaj ve tedavi ile oynuyorduk. Son Niğde maçına gitmeden sahanın azizliğine uğradım. Ayağım çukura girince sakatlık meydana geldi. Risk etmeyelim Niğde maçına gitmeyelim dedik. Bu hafta bakacağız. Yarın bakacağız idmanda tedavi devam edecek. Bu hafta olur, olmazsa öbür hafta oynayacağım. Tedavim devam ediyor" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi