15 gün sonra Devrek'te bir talihli daha, "Altın Oyun" adlı 5 TL'lik kazı kazandan, 200 bin TL'lik büyük ikramiyeyi kazandı. Devrek'te bulunan Bükrü Sayısal Loto Tekel Bayi, 1 ay içerisinde 2 büyük ikramiye kazandırdı. 15 gün önce "Altın Oyun" oyunuyla 200 bin TL'lik büyük ikramiyeyi kazandıran bayi, tekrar "Altın Oyun" oyunuyla 200 bin TL'lik ikramiye ile 2. defa büyük ikramiye vermenin sevincini ve gururunu yaşıyor.

Bükrü Sayısal Loto Tekel Bayiden satılan Sisal Şans yelpazesindeki oyunlardan 5 lira karşılığında alınan "Altın Oyun" oyunu şans kartı, geçen 22 Eylül tarihinde isminin açıklanması istemeyen bir talihliye 200 bin TL'lik büyük ikramiyeyi kazandırdı. Aynı bayiden 15 gün sonra 5 liraya satılan "Altın Oyun" isimli kupon ise bir başka talihliyi tekrar 200 bin liralık büyük ikramiyenin sahibi yaptı.

15GÜN ARAYLA 2 BÜYÜK İKRAMİYE BİZ DE ÇOK ŞAŞKINIZ

15 gün ara ile 2 büyük ikramiyeyi kazandıran Bükrü Sayısal Loto Tekel Bayi işletmecisi Eray Bükrü hem çok şaşkın hem de mutlu olduklarını belirterek, "Türkiye'de aynı bayiden 15 gün içerisinde büyük ikramiye çıkması bir ilktir diye düşünüyorum. İnşallah güle güle harcar. 15 gün önce "Altın Oyun" 200 binTL kazandırmıştık. 15 gün sonra aynı oyundan bi talihlimize daha 200 bin TL ikramiye kazandırdık. Şu an bayimizdeki şans oyunlarına talep artmış durumda. Bundan sonra da talepler artacak gibi görünüyor.

Ayrıca dün akşam çekilisi yapılan "Şans Topu" oyunu için bayimizden oynanan biletin sahibi bir rakam ile biyük ikramiye olan 1 milyon 700 bin TL'lik ikaramiyeyi kılpayı kaçırarak 519 lira teselli ikramiyesinin sahibi oldu.

İstanbul'da Nimet Abla gişesi var ise Devrek'tede Bükrü Sayısal Loto Tekel Bayi var diyoruz, herkesi bekliyoruz" dedi.

Büyük ikramiye talihlisi güvenlik ve prosedür işlemler tamamlandıktan sonra ikramiyesini alacak.