Zonguldakspor'un başarılı futbolcularından Kemal Cingirt, Pazar günü deplasmanda oynadıkları Bandırmaspor maçın hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kemal iyi oynadıkları maçta 2-0 geri düşmelerine rağmen 1 puan kurtardıklarını belirterek çok daha iyi olacaklarını söyledi.

"SAHADAN GALİP DE AYRILABİLİRDİK"

Kemal Cingirt, "Bandırmaspor karşısında maça iyi başlamıştık. Rakibin ekstra bir yeteneği ile gol yedik. İyi oynuyorduk bizde gol atabilirdik. Skoru biz bulmuş olsak maç daha farklı olabilirdi. 2-0 geri düştük, ancak takım maçı bırakmadı ve golü bulduk. Sonra bir gol daha bulduk. Üstüne 3 golü de bulabilirdik. Emre Kara ile net bir gol kaçırdık. Golü bulsak güzel bir galibiyet olacaktı. 2-0'dan 2-2 yakalamakta takım açısından güzel oldu. Deplasmandan puan ya da puanlar almak güzel. Mücadelemiz üst düzeydeydi.'' dedi.

"BERABERLİĞİ YAKALAMAK DA İYİ"

Kemal, ''Deplasmanda 2-0 geri düştüğümüzde bile hiç umutsuzluk olmadık. Zaten galibiyeti kaçıran taraf bizdik. 2-0'dan geriye gelince rakip iyice düştü. O arada bir gol bulmuş olsak kesin galip gelecektik. Olsun 2-0'dan beraberliği yakalamakta güzel. Diğer maçlarda daha temkinlik olacağız'' dedi.

"ŞANLIURFA MAÇI DEĞERLİ HALE GELDİ"

Zonguldakspor'un sağ bek oyuncusu Kemal Cingirt, "Cumartesi günü sahamızda Şanlıurfaspor ile oynayacağız. Rakibi yendiğimiz takdirde kendimizi ilk beşin içerisine atmış olacağız. Önemli bir maç. İçerde seyircimizde olacak. Bu maç bizim şuan daha değerli bir hale geldi. Sahadan 3 puanla ayrılmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

"BİR ATMAYA BAŞLARSAM GERİSİ GELECEK"

Bandırma karşısında attığı 2 golle takıma puan kazandıran Turan Yılmaz için de konuşan Kemal, ''Turan bizim önemli ayalarımızdan bir tanesi. Gol orucu vardı. Maçta öncede konuşmuştuk. 'Bir atmaya başlarsam gerisi gelecek' diyordu. Öyle de oldu. İnşallah gollerini devam ederek bize faydalı olacak. Takım halinde iyi bir ekibiz. Bunu değerlendireceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi