106 farklı dilde çeviri yaparak mesajlaşma fırsatınız bulunmaktadır. Bunun yanı sıra, sesli ve görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Birçok mesajlaşma uygulamasından farklı olarak Bip Messenger sayesinde on kişiyle sınırlı olarak grup görüşme yapma şansınız bulunmaktadır.

BiP Messenger Neler Vaat Ediyor?

Bip Messenger; sunmuş olduğu iletişim fırsatlarının yanı sıra günümüzün sosyal medya uygulamalarının sahip olduğu tüm özellikleri bünyesinde taşımaktadır. Bip Messenger kullanarak fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz.

Konum bilgisi ekleyebilirsiniz. Kendine ait bir kanal oluşturarak içerik üretebilirsiniz. Ayrıca, bankaların cep şubelerinde olduğu gibi istediğiniz kişiye para gönderme fırsatınız bulunmaktadır. Bip Messenger uygulamasının acil durum butonu sayesinde sevdiklerinize iyi olduğunuzu bildirebilirsiniz. Daha önceden belirlemiş olduğunuz on kişiye yalnızca tek bir butonla iyi ve güvende olduğunuzu aktarabilirsiniz. Sonuç olarak, Bip Messenger; 2020'lerin yıldızı olacak bir uygulamadır.

Bip Messenger güncel son sürüm indirmek için buraya tıklayınız. yönlendireceğimiz indir geek sitesi güvenilir bir sitedir, sürekli takip etmenizde yarar var.