Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir marketten 2 bin 794 adet 60 bin TL değerinde sigara, hırsız jandarma tarafından yakalandı. Jandarma tarafından yakalanan hırsızın evinde ve üzerinde yapılan aramalarda ele geçirilenler şoke etti.

Jandarmanın operasyonla gözaltına aldığı hırsızlık şüphelisi E.K.'nin üzerinde ve evinde yapılan aramalarda iş yerinden çalındığı tespit edilen ve piyasa değeri 60 bin TL olan 2 bin 794 paket sigara, çalıntı bir otomobil, 2 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 186 kök hint keneviri, 93 adet sahte 200 TL, 1 adet sahte 500 Euro ele geçirildi. E.K. ve suç ortağı olduğu ileri sürülen C.B., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili bir şüphelinin ise arama çalışmaları devam ediyor.

Olay ilçeye bağlı Eğerci Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre; sabah saat 05:00 sıralarında M.E.'ye ait olan bir markete girerek piyasa değeri 60 bin TL olan sigaraları çaldı. Sabah marketi açan M.E., hırsız girdiğini fark edince durumu İlçe Jandarma komutanlığına bildirdi. Markete gelen ekipler çevredeki güvenlik kameralarını ve mobese kameralarını incelemeye aldı. Hırsızların tespit edilmesinin ardından yakalama çalışması başlatıldı. Şüphelilerin daha önceden sabıkasının olduğunu tespit eden ekipler, E.K., ve C.B.'yi gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na gönderilen şüphelilerin işlemleri devam ediyor. Olayla ilgili ise bir kişinin aranmasına devam edildiği belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi