"Eski 67" olarak adlandırılan Zonguldak-Bartın-Karabük'ün sivil toplum kuruluşları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile bir araya gelerek, seçimlerde tam destek verdiler.

Destek ziyaretlerine; Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş da katıldı.

İstanbul'da faaliyette bulunan ve "Eski 67" olarak adlandırılan Zonguldak-Bartın-Karabük'ün sivil toplum kuruluşları, 23 Haziran 2019 Pazar günü yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile bir araya geldi.

25-26'ncı Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "AK Parti İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi ile yapmış olduğumuz bir çalışma ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım ile Zonguldak-Bartın-Karabük STK'larını bir araya getirdik. İstoç Yönetim Merkezi'nde yapılan toplantıda, 23 Haziran seçimlerini kazanmak için yapılması gerekenler istişare edildi, karşılıklı görüş ve öneriler dile getirildi. Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Genel Başkanı Gurbet Altay'ın sekreteryasını üstlendiği toplantıya; MHP MKYK Üyesi Murat Kotra, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Zonguldak-Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Bartın-Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Karabük Dernekler Federasyonu Başkanı, Bartın Platform Başkanı, İstanbul'daki Zonguldak, Bartın ve Karabük hemşehri ve işadamları dernek başkanları, kanat önderleri ve diğer misafirler katıldı. İnşallah, 23 Haziran'da Sayın Binali Yıldırım ipi göğüsleyecek, kazanan İstanbul ve Türkiye olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi