Bilgin Baskı Merkezi Kozlu'da görkemli bir açılış töreniyle açıldı.

BİLGİN BASKI MERKEZİ KOZLU'DA AÇILDI

Kozlu'da bir ilk olacak olan Ozalit Baskı'nın yanı sıra kanvas tablo, dijital baskı, renkli-siyah beyaz fotokopi ve bol çeşitli promosyon ürün baskılarının yapılabileceği Bilgin Baskı Merkezi Kozlu'da açıldı. 'Dijital baskıda çözüm ortağınız' sloganıyla yola çıkan ve Merkez Mahallesi Veysel Atasoy Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Bilgin Baskı Merkezinin açılışını Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkan Vekili Erşen Baloğlu ve Genel Maden İşçileri Sendikası Başkanı Ahmet Demirci yaptı.

"SLOGANIMIZ, DİJİTAL BASKIDA ÇÜZÜM ORTAĞINIZ"

'Dijital baskıda çözüm ortağınız' sloganıyla yola çıkan ve Kozlu'da bir ilk olan işletmenin sahibi Erol Bilgin; "Bilgin Baskı Merkezi olarak çıktığımız bu yolda birikimimizi kaliteyle birleştirip, sizin için hayata geçiriyoruz. Bunu yaparken deneyimli kadromuz, kaliteli malzeme, son teknoloji makinelerimiz ile taleplerinizi profesyonellikle gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ilçede bir ilk olacak olan Ozalit Baskı'yı Kozluluların hizmetine sunuyoruz. Mükemmel baskı kalitesiyle evlerinizin, ofislerinizin duvarını süsleyecek kişiye özel Kanvas Tablo baskılarımızda olacak. Bu sebeple kaliteden ödün vermeden, kişiye özel, her bütçeye uygun çözümler, öğrencilere not-ödev fotokopilerinde özel fiyatlar sunan Bilgin Baskı Merkezi tüm Kozlu ve Zonguldak halkına hayırlı olsun" dedi.

"KOZLU'YA YAPILAN HİZMET, BOŞA GİTMEZ

İşletme sahibine başarılar dileyen Kozlu İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya; "İşletme sahibine hayırlı kazançlar diliyorum ve kendilerini tebrik ediyorum. Kozlu her alanda gelişmeye açık bir ilçe. Beldemizde üniversitemiz de okuyan öğrenciler kalmaktadır. Onlara yapılan bu hizmet karşılığını bulacaktır. Kozlu'ya yapılan hizmet boşa gitmez. İnşallah bu kardeşlerimizin açmış olduğu dükkan bol kazançlara sebebiyet verir. Ben hayırlı, uğurlu olsun diyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi