Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şubesi Müdürlüğü ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Zonguldak Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında bir toplantı düzenlendi. BİK Zonguldak Şubesi Müdürü Ali Nuhoğlu'nun da katıldığı ve KOSGEB Zonguldak Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda, KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Güven Aktaş, gazetelerin, Karaelmas Gazeteciler Derneği ile Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin yararlanabileceği mevcut destekler üzerine bir sunum gerçekleştirdi.
BİK Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, gazetelere daha iyi imkanlar sağlanması, teknolojinin gelişmesi, eğitim ve personel konusunda basına katkı sağlamak için çalıştıklarını belirterek, KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Güven Aktaş ile bir araya gelerek, böyle bir seminer düzenleme kararı aldıklarını söyledi.
Müdür Nuhoğlu, KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Güven Aktaş'a ve seminere katılan gazetecilere, etkinliğe destek verdikleri için teşekkür etti.
KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Güven Aktaş, seminerde, KOSGEB'in kapsamı ve destekleri hakkında gazetecilere detaylı bilgi verdi.
Müdür Aktaş, KOSGEB kapsamına giren işletmelere, eğitim, ekipman, tanıtım, personel, AR-GE, demirbaş, fuar, gezi gibi bir çok alanda destek verdiklerini söyledi.
Sunumun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aktaş, Zonguldak'ın KOSGEB'de üçüncü bölge olduğunu ve birçok desteklerinin bulunduğu ifade etti.
Basın kuruluşlarının öncelikle KOSGEB veritabanına kayıtlı olmaları gerektiğini, ardından da desteklerden yararlanmak için başvuruda bulunmalarını isteyen Aktaş, seminere katılan gazetecilere teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi