Beyerdynamic kulaklık, profesyonellerin kullandığı kulaklık modelidir. Referans, hifi, stüdyo, monitör ve daha bir çok kategori de kulaklık üreten beyerdynamic, kullanıcılarına harika bir deneyim sunuyor. 1924 senesinde Almanya'nın başkenti Berlin ilinde, ilk olarak sinema oyuncularının kullanması üzere ürettiği ses cihazları ile ürün gamına adımını atmış ve bununla da kalmayıp ürün gamını mikrofonlar, kulaklıklar ve kulaklık yükselticileri kategorisinde de ürünler üreterek hitap ettiği müşteri kitlesini genişletmiştir. Adını kurucusu Eugen Beyer'in soyadından alan ve ilk adı Elektrotechnische Fabrik Eugen Beyer (Eugen Beyer'in elektroteknik fabrikası) olan Beyerdynamic markasının kulaklıklarını inceleme altına alacağız.

Günlük kullanıcılar gibi mp3 dinleme, dizi ya da film izleme gibi alanlardan daha çok profesyonel kullanımlara yönelik kulaklıklar üreten Beyerdynamic markası, kaliteli ses ile etkileyici ses arasındaki farkı bilen kullanıcıların beğenilerini kazanmıştır. Muadili modellere göre 10 kat daha fazla empedans değerine sahip olduğu için genelde düşük ses veriyormuş gibi algılansa da, empedans değerini karşılayacak bir ses sistemi ve ya kulaklık yükselticisiyle kullanıldığı zaman asıl randımanını verebilmektedir.

Tek taraflı sarmal kablo, Premium tasarım çizgisi, pc ve tablet gibi mobil cihazlarla tam uyum, dahili taşıma çantası, supraaural özelliği (kulağın sadece bir kısmını kapatan dizayn), cilde zarar vermeyen ortopedik yastıkları, konser ve stadyum gibi yüksek sesli alanlar için uyum, kapalı - açık - yarı açık dizayn, 23 - 32 - 80 - 350 - 400 - 600 ohm empedans değeri seçenekleri, altın kaplama stereo jak uçları, yeşil - mor - bordo - siyah - beyaz - kırmızı renk seçenekleri, ses seviye kontrolü, mat siyah kaplama seçeneği ve TESLA teknolojisi gibi özellikleri bünyesinde barındırmaktadırlar.

Beyerdynamic Kulaklıkları İncelemek İçin https://www.yonkamuzikmarket.com/beyerdynamic-kulaklik

Audio Technica Kulaklık

Audio technica kulaklık, kendine özel kullanıcıları ve müşteri kesimi olan üst segment kulaklıkların başında gelmektedir. Audio technica teknolojisi ile geliştirilen bu ürünler oldukça talep görmektedir. 1962 senesinde Hideo Mathustita tarafından Tokyo'da kurulan ve üretimlerine öncelikle fonograf kartuşu ile başlayan firma, ürün gamında kartuş ile yetinmemiş ve mikrofon, kulaklık, kablolu sistemler ve mikserleri katarak da büyükçe bir kullanıcı kitlesini bugün elde etmiştir. Kulaklık üretiminde ise günlük kullanım kulaklıklarından ziyade daha profesyonel kullanımlar için ürünlerine bünyesinde yer veren Beyerdynamic markasının kulaklıklarında sunduğu açık arka frekanslı seçeneği, sarmal ve düz kordonlu yapısı, altın kaplama jak kablosu uçları, ultra geniş frekans aralığı ile olağanüstü netlik, kapalı dinamik yapısı, taşıma çantası seçeneği, sökülüp temizlenebilir ve saatlerce kullanımda dahi rahatsızlık vermeyen ergonomik kulak yastıkları, XS - S - M - L şeklinde boyutlandırılmaları bulunan kulak içi kulaklık tıpaları gibi özelliklerle satışa sunulmaktadırlar.

Audio Technica Kulaklıkları İncelemek İçin https://www.yonkamuzikmarket.com/audio-technica-kulaklik

Shure Kulaklık

1925 yılında öncelikle radyoların yedek parçalarının ve vericilerinin üretimiyle bugünkü firmanın temellerini atan Shure markası, Chicago'nun İllionis eyaletinde firmasının adını kendi soy ismi olarak belirleyen Amerikalı Sydney Shure tarafından kurulmuştur. Geniş kitlelere hitap eden başarılı vokalistlerin ve profesyonelliği ve Premium ses kalitesini ilke haline getirmiş ses sanatçılarının başlıca seçimleri arasında her daim yerini almış Shure markası ayrıca da konser alanlarında ve konferans alanlarında en arkadaki dinleyici bile sesi net duysun diye üretilmiş ürünleriyle kullanıcılarının daim beğenisini kazanmıştır. Kulaklık kategorisinde de muhteşem işler çıkaran Shure markası özellikle transparan tasarımlı dikkat çekici kulak içi kulaklıklarıyla kulaklık kategorisinde kendisine yer edinmiş, kulaklıklarında kullandıkları olağanüstü izolasyon sistemleriyle de göz doldurmuştur. Özellikle SE serisi ile kulaklık kategorisinde öne çıkan Shure, bu seride sunmuş olduğu fiyat aralığı ile daha çok profesyonel stüdyo kullanıcılarına hitap etmektedir.

Shure Kulaklıkları İncelemek İçin https://www.yonkamuzikmarket.com/shure-kulaklik

Editör: Pusula Gazetesi