-ÖZEL İÇERİK-

Çaycuma Belediye Başkanı ve adayı Bülent Kantarcı, AK Parti'nin adayı Ahmet Karayılmaz'ın başkanlık görevine geldiği takdirde 'Beyaz Masa'yı kaldıracağı fikrini eleştirdi.

Seçime 16 gün kala seçim çalışmalarının güzel bir şekilde devam ettiğini belirten "AK Partili aday Ahmet Karayılmaz arkadaşımızla seçim çalışmalarına güzel başlamıştık. Zaman içinde söylemlerini değiştirmeye başladı" dedi. Başkan seçilince 'Beyaz Masa'yı kaldırmayı düşünen Karayılmaz'ı eleştiren Kantarcı "25 sene önce 'Beyaz Masa'yı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurmuştu. Bu kendi partisinin lideri ile ters düştüğünün göstergesidir" dedi.

"KENDİSİNİN BU SEÇİMLERE VE ADAYLIA ÇOK HAZIR OLMADIĞI GİBİ BİR İNTİBAYA SAHİBİM"

Pusula'nın sorularını yanıtlayan Kantarcı, şöyle konuştu; "AK Partili aday Ahmet Karayılmaz arkadaşımızla seçim çalışmalarına güzel başlamıştık. Zaman içinde söylemlerini değiştirmeye başladı. Neredeyse 'Bülent Kantarcı'nın yaptığı her şey yanlıştır' gibi bir mecraya girdi. Bu hoş bir mecra değil. Kendisinin bu seçimlere çok hazırlıklı olmadığı, bu adaylıkla ilgili çok hazır olmadığı gibi bir intibaya sahibim. Kendisi 'Ben Beyaz Masa'yı ben kaldıracağım, Beyaz Masayı Bülent Kantarcı vatandaşla görüşmemek için kurdu' gibi bir söyleme girdi, bu çok büyük bir gaftır. Oysa 25 sene önce 'Beyaz Masa'yı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmuştu. Bu kendi partisinin lideri ile ters düştüğünün göstergesidir."

Editör: Pusula Gazetesi