Corona Virüs salgını nedeniyle tüm spor branşlarında liglerin ertelenmesiyle birlikte temsilcimiz Zonguldakspor'un da mücadele ettiği TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Samsunspor 28 hafta sonunda en yakın rakibi Manisa FK'ya 10 puan fark atarak 73 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.

BEYAZ GRUBUN 'EN'LERİ

Lider Samsunspor ligde 23 galibiyetle grubun en çok kazanan takımı konumunda bulunuyor. En az galip gelen takım ise Şanlıurfaspor'un galibiyeti bulunmuyor, 28 maçta 1 beraberliği var.

Ligde en fazla gol atan takım 79 golle Manisa FK olurken en az gol atan takım10 golle Şanlıurfaspor görünüyor. Ligde en az gol yiyen takım11 golle Samsunspor, en çok gol yiyen takım ise 102 golle Şanlıurfaspor.

Ligde en çok berabere kalan takım 9 beraberlikle temsilcimiz Zonguldakspor ile Kırklarelispor zirvede yer alıyor. Ligde en çok mağlubiyet alan takım ise 27 yenilgiyle Şanlıurfaspor olarak kayıtlara geçerken en az berabere kalan takım ise 1 beraberlikle Tarsus İdmanyurdu ve Şanlıurfaspor görünüyor.

Ligde en iyi averaja sahip olan Samsunspor +53 averajla zirvede bulunurken, -92 averajla Şanlıurfaspor ise en kötü averaja sahip olan takım konumunda.