Yeni sezonda TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecekZonguldak Kömürspor'a maddi destek sağlanması amacıyla başlatılan kombine kart satışları sürüyor. 2018-2019 futbol sezonu müsabakalarındaki iç saha maçlarında geçerli olacak kombine kartların satışlarına bir destek de Özel Level Hospital, Vaillant Türkiye ve Bülent Ecevit Üniversitesi'nden(BEÜ) geldi. BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı 30 adet, Vaillant Türkiye 250 adet, Level Hospital ise 50 adet kombine kart alarak, Zonguldak Kömürspor'a destek verdi.

Kombine kartları satabilmek içinde kapı kapı dolaşan Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, dün Özel Level Hospitalyönetimi ile bir araya geldi. Daha önce futbolcuların sağlık kontrollerini yapan Level Hospital, bu kez de 50 adet kombine kart alarak,kırmızı-lacivertli takıma sahip çıktığını gösterdi. Başkan Caner'in ziyaretinde Level HospitalBaşhekimi Dr. Murat Koca ile Hastane Direktörü Cem Çınar da yer aldı.

CANER: "DESTEKLER NE KADAR ÇOK OLURSA, TAKIM O KADAR RAHAT NEFES ALIR"

Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, hastanenin desteklerinden dolayı oldukça mutlu olduklarını vurgulayarak,"Zonguldak'ımızın tek özel hastanesi olan Level Hastanesi, kombine kart alarak bize destek oldular. Bizde futbolcularımızın sağlık kontrollerini burada yaptırdık. Gerekli ehemmiyeti gösterdiler. Onun için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bize destek oldular. Bu desteğin Zonguldak'ın tamamına yayılmasını temenni ediyoruz. Destekler ne kadar çok olursa, Zonguldak Kömürspor o kadar rahat nefes alır. Hastane yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.

Özel Level Hospital Başhekimi Dr. Murat Koca ise, Zonguldak Kömürspor'unher zaman destekçisi olduklarını belirterek, "Hastane olarak Zonguldak Kömürspor'a destek olmak istedik. Zonguldak Kömürspor'un daha iyi yerlere gelebilmesi için hastanemizin üzerine ne düşüyorsa yapmaya çalışıyoruz. Futbolcularımızın sağlık muayenelerini yaptırdık. Kombine kartlarımızı da aldık. Bundan sonra ZonguldakKömürspor hak ettiği yere kavuşacak ve eski günlerine dönecek. Başkanımızın fedakar çalışmalarını her zaman destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

BEÜ'DEN 30 KOMBİNE...

Zonguldak KömürsporKulübü Başkanı Süleyman Caner, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı'yı da ziyaret etti. Rektör Prof. Dr.Çufalı, 30 adet kombine kart alarak,Zonguldak Kömürspor'a destek verdi.

Editör: Pusula Gazetesi