Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar, Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki İncirharmanı Yerleşkesi'nde faaliyet gösteren Yabancı Diller Yüksekokulu ve Devlet Konservatuvarı'nı ziyaret ederek, bir takım incelemelerde bulundu.

Ziyarette, Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Okutman Okşan Dağlı, Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlker Kömürcü, akademik ve idari personel ile görüştü. Görüşmelerde, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Devlet Konservatuvarı akademik birimlerinin yapısı, geleceği, İncirharmanı Yerleşkesi'nin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Ziyaret kapsamında Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Devlet Konservatuvarı'nın çeşitli birimlerini gezdi ve akademik ve idari personelle sohbet etti. Rektör Vekili Prof. Dr. Azar, ziyaret sonrasında, önceki Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'e Bülent Ecevit Üniversitesi'ne ve İncirharmanı Yerleşkesi'ne verdiği değerli desteklerden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi