Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri Corona Virüs nedeniyle eğitime ara verilmesi nedeniyle online ders yapılmamasından şikayet ettiler.
Sosyal medyada [#]beüödevistiyor etiketiyle paylaşım yapan öğrenciler "Yök online ders dedi BEÜ hocaları slayt ve PDF atıyor. Ders anlatmıyorlar. Bu koşullarda sınava giremeyiz. Bu yanlış karardan dönülmezse o gün binlerce öğrenci mağdur edilecek! İlla yapacaksanız da altyapımıza güveniyoruz açıklaması yapın" diyorlar.

İşte o paylaşımlardan örnekler:


"İnternet erişiminin kopması,teknik ve donanımsal aksaklıklar,sınav sürecinin eşitsizliği gibi birçok sebep vardır. Bizlerin ortak olarak sürecin eşit olacağına kanat kıldığı ödev sisteminin, vize notları için belirleyici olmasını isteriz."


"Birçok üniversite online eğitim yaparken hocalar neden pdf atıp işin kolayına kaçıyor ? Bu sistemle online vize mi olacağız ? Bu Ne derece başarılı olur şüpheli bu sistemde birçok öğrenci mağdur olacak."


"Beü'nün bizi sınav yapacağı uzem sistemine girmeye çalışıyorumdur. Evet arkadaşlar giremediğimiz sistem üzerinden sınav olacağız. Çok adaletli bir seçim."