Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde 2016 Bahar döneminde Prof. Dr. Ali Azar'ın koordinatörlüğünde Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörlüğü kuruldu.
Koordinatörlük bünyesinde, İnsan ve toplum projeleri, Doğa ve çevre projeleri, sağlık ve spor projeleri, çocuk projeleri, hayvan hakları, engelli projeleri, yaşlı projeleri, bilim, sanat ve kültür projeleri ana başlıklarında altında Sosyal Sorumluluk Projeleri yürütüldü ve yürütülmeye devam ediyor. 2016-2017 Güz dönemi için Sosyal Sorumluluk Projeleri Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ali Azar ve akademik birim koordinatörleri ile beraber belirlenen "Milli Birlik ve Beraberlik" teması altında yapılan projeler başarıyla tamamlandı.
2016-2017 akademik yılı Bahar dönemi için 20 Şubat Salı günü Ereğli Eğitim Fakültesi'nde SSP Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ali Azar öncülüğünde yapılan toplantıya koordinatör yardımcıları ve akademik birim koordinatörleri katıldı. BEÜ'de öğrencilerimizin çok yönlü gelişimlerini desteklemek için yürütülen Sosyal Sorumluluk Projeleri bu dönem "Çocuk" teması çerçevesinde hazırlanması kararlaştırıldı. Bu toplantıda 2015-2016 yılı Bahar döneminde yapılmış olan Sosyal Sorumluluk Projelerinin ödül töreni hazırlıklarına başlandı.

Editör: Pusula Gazetesi