Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında konser veren Betül Demir Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından çilek güzeli ilan edildi.
Kdz. Ereğli'de düzenlenen Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında sahne alan Betül Demir hayranları ile buluştu. Konser devam ettiği sırada sahneye çıkan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, şenlikler kapsamında en güzel çilekli pasta ve çilek bilgi yarışması yapıldığını belirterek eksik olan çilek güzeli içinde Betül Demir'i belirlediklerini söyledi. Başkan Uysal'ın kendisini bu senenin çilek güzeli ilan etmesi ile büyük bir sevinç yaşayan Betül Demir, eline çilek sepetini alarak bu unvana layık görülmesinden dolayı teşekkür etti. Betül Demir bu unvanı konserde yer alan tüm genç kızlarla paylaştığını söyleyerek, kendisine hediye edilen sepetteki Osmanlı Çileği'nin tadına baktı. Başkan Uysal Betül Demir'e Elpek Bezi'nden yapılmış şal ve çilek reçeli hediye etti.
Betül Demir daha sonra vokalistleri ile birlikte yaklaşık 2 saat sahnede kalarak söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu. Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri'nin ikinci günü havai fişek gösterileri ile sona ererken yarın akşam Kibariye'nin sahne alacağı belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi