Kulüplerarası Erkekler Hentbol Yarı Final müsabakaları Zonguldak'ta gerçekleştirildi. Site Spor Salonu'nda oynanan müsabakalar Beşiktaş ve Pendik'in zaferi ile sonuçlandı.

Yarı final müsabakalarında Beşiktaş, Pendik Hentbol Spor Kulübü Derneği, Zonguldak Halay Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü ve Malatya Büyükşehir Belediyespor takımları yer aldı. Malatya takımı mazereti nedeniyle müsabakalara dahil olmadı, yarı finaller 3 takımla tamamlandı.

HALAY İKİ MAÇINI DA KAYBETTİ, ELENDİ

Yarı Final müsabakalarında Zonguldak'ı temsil eden Halay Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Pendik Hentbol Spor Kulübü'ne 35-18 yenildi, son maçında Beşiktaş'a 34-15 mağlup olarak yarı finallerde elendi.

İKİ İSTANBUL TAKIMI FİNALLERE KALDI

Beşiktaş, Pendik Hentbol Spor Kulübü'nü 25-23 ve Halay Halk Oyunları Derneğini 34-15 mağlup ederek finale yükseldi. Pendik Hentbol Spor Kulübü Halay Halk Oyunları Derneği'ni 35-18 mağlup ederek bir diğer finalist oldu. Beşiktaş ve Pendik Hentbol Spor Kulübü Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek. İki kulüp finallere kalırken, temsilcimiz Halay Halk Oyunları Derneği Spor Kulübü ise iyi bir tecrübe kazanmış oldu.

Editör: Pusula Gazetesi