Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden ve 13 hafta sonunda oynadığı 11 maçta 12 puanla 11'nci sırada bulunan Zonguldakspor 9 Aralık tarihinde deplasmanda Gümüşhanespor ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarına Antrenör Barış Şeref nezaretinde devam etti. Kırmızı-lacivertli ekipte futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlenirken, deplasmanda hedef 3 puan.

Zonguldakspor antrenörü Barış Şeref Gümüşhane maçı kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak asıl mesleğinin Teknik Direktörlük olmadığını, mesleğinin kondisyoner olduğunu belirterek camiadan kendisine gelen destekler için teşekkür etti.

"ÇARPIŞARAK MAÇI KAZANACAĞIZ"

Barış Şeref "Önümüzde Gümüşhanespor maçı var. Bizim için çok çok önemli, her maç olduğu gibi. Kim daha çok konsantre olursa o kazanıyor gerçekten. Biz daha çok konsantre olarak 3 puanı isteyen taraf biz olacağız. Her zamanki gibi çarpışarak o maçı da inşallah biz kazanacağız. Ondan sonra diğer maçlara tek tek bakacağız, üst sıralara çıkacağız.'' dedi

"BEN ŞU AN BOŞLUĞU DOLDURAN KİŞİYİM"

Barış şeref asıl mesleğinin kondisyoner olduğunu, Teknik Direktör olmadığını belirterek şunları söyledi: "Zonguldakspor'da teknik direktörlük tarafındaki boşluğu doldurmaya çalışıyoruz. Ben şuan da boşluğu dolduran kişiyim. Bütün herkesin desteği var. Önemli olan iyi günde değil, kötü günde de herkesten tam destek istiyoruz. Burası büyük bir kulüp ve büyük bir camia. Kolay değil. Yeter ki o duruma gelelim. Onda sonra düşünelim. Kal derlerse de kalırım"

"MAÇ TRAFİĞİ ÇOK YOĞUN"

Barış Şeref, "Takım içinde bulunan sakatlıkları bir an evvel iyileştireceğiz. Aralık ayı içinde 6 maç oynayacağız. Bu nedenle çok fazla çalışma imkanımız yok. İdmanlar genelde topla beraber olacak Fazla yüklenme yapamayız. Takım olarak başarılı bir süreç geçirmek istiyoruz" dedi.