Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanlığı'nın Yönetim Kurulu toplantısına katılan Vali Erdoğan Bektaş, muhtarların Çanakkale gezisi için teklif ettikleri desteği ret etti.

Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Vali Bektaş'tan Çanakkale gezisi için mali destek istedi. Vali Bektaş, ret ederek "Ben Allah'a nasıl hesap veririm, garibin paraları onlar o parayı başka yere harcarız" dedi.

GİRGİN: "VALİMİZ BENCE HERKESİN KULAĞINA KÜPE OLACAK BİR ŞEY SÖYLEDİ"

Konu ile ilgili açıklama yapan Çınartepe Muhtarı Okan Girgin, şunları söyledi;

"Bugün yaptığımız yönetim kurulu toplantımıza katılan Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş' a şükranlarımızı sunuyoruz. Dernek Başkanız Şerafettin Nas tarafından ilimizde yaşanan sıkıntıları valimize anlatarak çözüm önerilerinde de bulunmuştur. Yalnız birkaç muhtarlarımızın, bunların arasında ben de varım. Dernek başkanımıza geçen sene Çanakkale gezimiz gibi bir gezi daha istemiştik Dernek Başkanımız bu konuyu sayın valimize iletti, 'gezi için destek olabilir misiniz?' diye sorduğunda valimizin cevabı çok ilginçti. Cevabı şu oldu; 'Ben Allah'a nasıl hesap veririm, garibin paraları, o parayı başka yere harcarız' diyerek teklifi ret etti. Dernek başkanımız da cevabı uygun gördü. Valla sayın valimiz bence herkesin kulağına küpe olacak bir şey söyledi. Bu ilin yapılacak çok işi var. 'Haybeye şeylerle uğraşmayalım Allah'a hesap veremezsiniz' demek istemiştir. Sağ olun sayın valim sağ olun sayın başkanım birlikte olursak çabuk büyürüz."

Editör: Pusula Gazetesi