Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak'ta ki mitinginin değerlendirdi.

Ayan, esprili bir dille mitingi eleştirerek "Sayın cumhurbaşkanı Ben aday olduğum seçimlerde üst üste mitingler yapıyor. 24 Haziran'da da aynısını yaptı, Zonguldak'ı çok seviyor" dedi.

MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Başkanı Varol Demirköse, İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, il ve merkez ilçe yöneticileri ve partililer Ayan'a eşlik etti.

Ziyareti değerlendiren MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ayan şunları söyledi

"Biz Sayın müdürümüze teşekkür ediyoruz bizleri kabul ettiğinden dolayı. Malum seçimler var ve 25 gün gibi bir zaman kaldı. Tempoyu arttırmış durumdayız ve bu bakımdan kamu kurum ve kuruluşlarının hepsini ziyaret etmek istiyoruz. Burada neler yaptığımızı, neler yapmak istediğimizi ve neden bu göreve talip olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Ekibimiz arkadaşlarımızla birlikte Zonguldak ayağa kaldıracak, 67 projemizle birlikte yola çıktık. Tabii ki bu çalışmalar kapsamında farklı taleplerde gelmeye başladı.67 projenin dışında farklı talepler de gelmeye başladı. Bunları da karşılamaya çalışıyoruz. Zonguldak'ın tarihi seyrine baktığımızda özetle son 30 yıldır bir hizmet alamamışlık söz konusu,bir gerileme söz konusu ve bu bizim canımızı acıtmaya başladı ve bu göreve talip olduk. Vatandaşlarımızın bir değişim arzuladığını biliyoruz. Ve 67 projeyi hazırlayarak bu projeleri de kitapçıkta topladık ve halkımıza dağıtıyoruz. Her gittiğimiz yerde projelerimizi anlatıyoruz. Halkta bir karşılığı görünüyor. Verdiğimiz tüm sözlerin yerine geleceğini taahhüt ediyoruz. O bakımdan yapamayacağım hiçbir proje yok" dedi.

CUMHURBAŞKANI BENİM ADAY OLDUĞUM SEÇİMLERDE ZONGULDAK'I ÇOK SEVİYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak ziyaretini değerlendiren MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan,"Sayın cumhurbaşkanı ben aday olduğum seçimlerde Zonguldak'ı çok seviyor. Üst üste mitingler yapıyor. 24 Haziran'da da aynısı olmuştu. Anladığım kadarı Ereğli'de tekrar bir miting yapılacak. Bunlar tabii ki olacak genel başkan illeri ziyaret edecek ve adaylarına destek verecek. Bunlar normal şeyler. Biz Sayın cumhurbaşkanını hoş geldin diyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Zonguldak'ta bir ittifak söz konusu değil.tüm adaylar ve belediye meclis üyeleri ile ilgilenmek istiyorum, kendileri çalışıyorlar. Burada diğer siyasi parti adaylarının da demokrasi dışına çıkmadan demokratik bir yarış olmasını diliyoruz. İnşallah Zonguldak'ımız için hayırlı ve verimli bir seçim dönemi olur. Sayın müdürümüze de bizi kabul ettiği tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi