Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak'ın en önemli sorunlardan olan 'yolların asfaltlanması' hakkında bir çözüm önerisinde bulundu. CHP'li Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediyesi'nin söylediği gibi bu sorunu kısa vadede çözemeyeceğini, bunun ancak İl Özel İdaresi'nin devreye girmesiyle mümkün olabileceğini ifade etti.

ÖNERİM, İL ÖZEL İDARESİNİN ASFALT DÖKMESİ

CHP'li Milletvekili yaptığı açıklamada; "Zonguldak'ta çözüm bekleyen sorunların en önemlilerinden biri de asfalt sorunudur. Zonguldak Belediyesi önceki dönemlerde altyapı yatırımlarını büyük ölçüde tamamlamıştır. Ancak vatandaşlarımız yolların bozuk olması sebebiyle üst yapıyı etkin olarak kullanamamaktadır. Sıcak asfaltın yağışlı havalarda dökülememesinden de hareketle, yağışsız sezonu oldukça kısa olan şehrimizde, asfaltlama konusunda hızlı aksiyon alınması gereklidir. Bu sorunun çözümü noktasında İl Özel İdaresini göreve davet ediyorum.

İL ÖZEL İDARESİ DEVREYE GİRSİN,
BİR HAFTADA ASFALT DÖKÜLMEYE BAŞLANIR!

Bu nedenle önerim, İl Özel İdaresi'nin bu konuyla ilgili adım atmasıdır. İl Özel İdaresi'nin imkanları ile Zonguldaklılar adına inisiyatif alması gerekmektedir. İhtiyaç olan asfaltın tedariği ve bozuk yollara döküm işleri bu sayede bir hafta içinde mobilize olarak başlatılabilir. Böylelikle alt yapı problemleri büyük ölçüde çözülmüş olan şehrimizin üst yapısı da vatandaşlarımızın kullanımına daha sağlıklı şekilde sunulabilecektir." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi