Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ali Mumcu, yoğun yağan karda Kozlu ve köylerinin mağdur olduğunu belirtti.

Meteorolojinin uyarılarına rağmen önlemlerin alınmadığını belirten CHP'li Mumcu, "Kozlu Belediyesi gibi İl Özel İdare de sınıfta kaldı" dedi.

Mumcu'nun açıklaması şöyle:
"İl Özel İdaresi araç filomuzu yenilerken ve bakım onarıma ayrılan para ile gerekli bakımlar neden yapılmadı. Meteorolojinin uyarılarına rağmen gerekli tedbirler alınmayarak vatandaşlarımız neden mağdur edildi. Bazı köylerimizin yolları hala kapalı, elektrik yok, köylerimizde hastalarımız var. Alınan kamyonlar Kozlu'da hiçbir işe yaramadığı gibi bu kamyonların tescil ve plakaları neden yok. Köylerimizde yolların açılması için cenaze ve acil hasta mı olması lazım. Kötü bir durum olması halinde bunun hiçbir izahı olmaz. Elektrik dağıtım şirketi! vatandaşları ve öğrencilerimizi mağdur etmek nedir? Özelleşmenin bedeli bu olsa gerek. Vatandaşlarımıza hizmet yerine çile yaşatmak siyasi acemilik olsa gerek. Makinenin motoru gitti, şuanda kiralanan makine ile yollar açılmaya çalışılıyor. Taşıma su ile değirmen dönmez, hani memleket işi gönül işiydi. Kozlu ve köylerimiz bunu hak etmiyor."