Davul zurna ile karşılanan Kantarcı binlerce vatandaş ile Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Burada kendisine destek verenlere teşekkür eden Kantarcı, AK Parti'yi de eleştirdi.

Kantarcı; 'Çaycuma halkı doğruyu bilir, seçmesini bilir. Sizleri tebrik ediyorum. Aslında bu oy daha yüksek olacaktı. İkinci sıradakinin cüzdanından dolayı biraz daha azaldı. Ben onlara teşekkür ediyorum. Çünkü halkın ekonomisine katkıda bulundular. Ancak halka müdahale etmek yerine bir çeşme yaptırsa idi, daha iyi olurdu. Galibiyet, zafer güzel bir şeydir. Ben bu sorumluluğun altına girmekten mutluyum. Sizlerle beraber yine gece gündüz nefes nefese çalışacağız.

Biz popülizm için, oy almak için hiçbir şey söylemedik. Aksine bize oy kaybettirecek ama herkes için halk için uygun olan uygulamalardan hiçbir zaman kaçınmadık. Kaçak su kullananlara ceza yaptık. Yanlış yapanlara ceza yaptık. Kuralları uyguladık. Bunlar bir politikacı için kolay şeyler değil. Önümüzdeki dönemli ilgili Belediye meclisimiz çok iyi bir kadro ile huzurunuza geliyor. Sadece Bülent Kantarcı değil, Bülent Kantarcı ve saz arkadaşları ile geliyor. Çok kaliteli ve değerli arkadaşlardan oluşan bir belediye meclisimiz var. Önceki meclisimizde AK Partili'si ve CHP'lisi ile Çaycuma'nın tarihini yazdı. Onlara bir alkış istiyorum. Çaycuma Belediyesi çok mesafe kat etti. Kurumsal yapısını güçlendirdi. Aramızda kalsın... Zaten Çaycuma Belediyesi onların idare edeceği bir yer değildi. Çünkü belediye kurumsal bir yapıda, yetkiler sorumluluklar belli. İnşallah 41 kere maşallah dediğimiz projeleri yanlarına, yenilerini de ekleyip yapacağız. Şundan emin olun, Çaycuma'yı herkes görmeye gelecek. Çaycuma'yı görmedim diyen üzülecek. Çaycuma her yönü ile planlanmış, tarihine dokusuna sahip, mazisine sahip, her yaştan insanın, engellinin, kadının ve erkeğin güvenli bir şekilde rahatça yaşadığı bir şehir olmaya devam edecek. Gönüllü faaliyetler önemli. Sizlerden istirham ediyorum. Haftada bir saat bile olsa gönüllü faaliyetleri bu dönem çoğaltalım. Her şeyi Belediyeden beklemeyelim"diye konuştu.

Kanarcı'ya CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Kökürk, CHP 22'nci ve 23'ncü dönem Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Partinin gençlik merkezinde yüzlerce vatandaş Bülent Kantarcı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi