Pusula Gazetesi'nin dünkü manşeti gündem yarattı. Kozlu Kılıç Mahallesi'nde evinin altındaki istinat duvarı çökmek üzere olan vatandaş, belediyeye 'birisi altında kalacak' diyerek 4 defa dilekçe vermesine rağmen gereği yapılmayınca duvarı iple ağaca bağlayarak önlem aldı. Pusula Gazetesi'nin dün manşetine taşıdığı fıkra gibi olay, FOX TV'de sabah haberlerinde gündem oldu, Belediye eleştiri yağmuruna tutuldu.

Haberin ardından mahalle muhtarını da yanına alan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ekibiyle birlikte duvarın olduğu Gazel Sokak'a gitti. İddiaya göre duvarın çökmemesi için bağlanan ip yerinden çıkartıldı ve duvar çöktü. İpin çıkartıldığı ve duvarın çöktüğü esnada şans eseri altından geçen olmadı. İpin kesilmesine tepki gösteren Erol A., "Böyle bir şey olabilir mi? Hayretler içerisindeyim" dedi.

Belediyenin duvarı yapmak yerine yıkmayı tercih ettiğini belirten Erol A., "Bu duvar yıkılı değildi. Sabah 6-7 kişi geldiler bak sonuç bu. Gül ağacına bağlı diyor Belediye Başkanı. Bakın bakalım gül ağacına mı bağlı? Yazıkları olsun. Bu ip duvara bağlıydı. Sabah gelip ipi çıkarttılar ve duvarı yıktılar attılar aşağıya. Yalan haber olsun diye bunu yaptılar. Sen betonu kopartıp aşağıya at, sonra da gül ağacına bağlı de" ifadelerini kullandı.

Beledilye Başkanı Kerim Yılmaz ile görüşen Erol A. Pusula'ya şu açıklamayı yaptı: "Başkan bana gazeteye gitmene ne gerek vardı? Biz buradayız çözerdik, dedi. Ben de belediyeye 4 kez dilekçe verdiğimi hatırlattım. Belediyeden yıktığı duvarı yapmasını bekliyorum."

Editör: Pusula Gazetesi