Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Meclisinde Küçük Sanayi Sitesi ile yaşanan kaos ile ilgili değerlendirme yaptı.

Küçük Sanayi Sitesinin imar tadilatı için meclis olağanüstü toplanarak İmar Komisyonunun acil toplanması gerekiyordu. Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Üye Turgut Aydın, İmar Komisyonuna katılmayarak toplantının ve meclisin iptal olmasını sağlamıştı.

AK Parti Milletvekili Uçar, "Toplantı yapıldı ama CHPli meclis üyesi arkadaşlarımızın karşı çıkmasından dolayı meclisten geçemedi. Keşke meclisten geçseydi, kısa süre içerisinde bu proje de hayata geçseydi hem istihdama katkı sağlamış olurdu hem üretime katkı sağlamış olurdu. Önümüzdeki ay inşallah belediye başkanımızın bunu halledeceğini düşünüyorum" dedi.

UÇAR: "KEŞKE MECLİSTEN GEÇSEYDİ"

Milletvekili Uçar, sanayi sitesi projesini önemsediğini belirterek "Küçük Sanayi Sitesinin kurulması ile ilgili mecliste bir karar alınması gerekiyordu. Belediye başkanımız meclis üyelerini olağanüstü toplantıya davet etti. Toplantı yapıldı ama CHPli meclis üyesi arkadaşlarımızın karşı çıkmasından dolayı meclisten geçemedi. Orada yatırım yapacak 30 işyeri var. Bunun daha önce sayın valimiz tarafından organize edildiği, yerle ilgili sorunun ortadan kalktığı kararından sonra burada bir çalışma yapılacağını söylediler. Keşke meclisten geçseydi, kısa süre içerisinde bu proje de hayata geçseydi hem istihdama katkı sağlamış olurdu hem üretime katkı sağlamış olurdu. Önümüzdeki ay inşallah belediye başkanımızın bunu halledeceğini düşünüyorum" dedi.