Zonguldak'ın Elvanpazarcık Beldesi spor tesisinde ihale aşamasına gelindi. Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Geyik, geçtiğimiz günlerde tesisin kurulacağının müjdesini kendisi vermiş, beldeye ilk etapta bir halı saha yapılacağı ardından ise yeni bir saha daha yapılarak beldenin spor anlamında gelişmesi için gerekli desteğin sonuna kadar verileceğini açıklamıştı. ElvanpazarcıK Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uzun, tesisin hayata geçmesi için ihalenin 28 Mart Perşembe günü yapılacağının müjdesini verdi.

SPOR TESİSİ 1 YILDA TAMAMLANACAK

AK parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve Elvanapzarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun ile görüşen Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Geyik, tesis için çalışmaların başlamasını istemiş ve beldeye biri halı saha diğeri ise büyük saha olmak üzere 2 spor tesisi yapacaklarını müjdelemişti. Tesisin ihalesinin 28 Mart Perşembe günü imzalanacağının müjdesini veren Elvanpazarcık belediye Başkanı Hüseyin Uzun, "Spor Toto Teşkilat Başkanımız ile gerekli görüşmeleri geçtiğimiz günlerde Ankara'da yapmıştık. Kendisi 2 tesisin kurulacağının müjdesini de vermişti. O görüşmede protokol imzalanmış ve ödenek çözülmüştü. Bugün şu müjdeyi vermenin gururunu yaşıyorum. Perşembe günü tesisin ihalesi yapılıyor. Belde halkımıza ve sporsever vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Elvanpazarcık Spor Kulübümüzün buna çok ihtiyacı vardı, onlara da hayırlı olsun. Diğer mahallelerimizdeki gençlerimizin böyle bir tesise ihtiyacı var, çünkü ceplerinden para vererek halı sahalara gitmek zorunda kalıyorlar, araç parası veriyorlar. Bütün bunları bu 2 tesisi hayata geçirerek aşıyoruz. Beldemizde spor alanı da dahil olmak üzere bir çok yatırım ve desteğe imza attık ve atmaya da devam edeceğiz" dedi.

"DİĞER MAHALLELERİMİZE DE KURULACAK"

Tesislerin kısa sürede biteceğini ifade eden Uzun, "Bu yılın 2'inci yasrısına kadar nizami sahamız tamamlanmış olacak. Bunun sözünü aldık. Bir diğer müjdemiz ise biz diğer mahallelerimize de bu tesislerden kuracağız. Bunlarla ilgili de çalışmalarımız başladı. Vatandaşlarımıza, gençlerimize hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi