Zonguldak Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın sorunlarını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Ankara'da görüştüklerini belirterek Bakan'ın en kısa sürede Zonguldak'a gelerek beklenen müjdeyi vereceğini söyledi. Tosun ayrıca devre arasında stat zemini ile ilgili hamle yapılacağını da sözlerine ekledi.

"BAKANIMIZLA SORUNLARI GÖRÜŞTÜK"

Zonguldak Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, ''Gençlik Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu ziyaret ederek, Zonguldakspor'un içinde bulunduğu sıkıntıları anlatarak destek istemiştik. Bakanımız da Zonguldak'a gelerek incelemelerde bulanacakları ifade etmişti. Şuan için bakanımızın Zonguldak'a geliş tarihi belli değil. Ancak en kısa sürede Zonguldak'a gelerek bizleri ziyaret edip incelemelerin ardından gereğini yapacaktır" dedi.

SAHADA GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK"

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ''Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın zemini ile ilgili sıkıntıları biliyoruz. Şu anda liglerin devam etmesi nedeniyle antrenman ve maçlar oynandığı için müdahale edilemiyor. Bununla ilgili sıkıntıları Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e görüşmeler yaptık. O da devre arası saha ile ilgili girişimleri yapacak. Bizlerde Zonguldakspor için elimizden geleni yapacağız. Zonguldakspor, Zonguldak'ın en büyük değerlerinden birisi" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi