TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden Zonguldakspor'da taraftarlar endişe yaşıyor. Son yıllardaki en kötü dönemini Teknik Direktör Cahit Terzi ile birlikte yaşayan Zonguldakspor'da tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor'a elenen kırmızı-lacivertli ekip kupa maçı dahil son 10 resmi maçta yalnızca 1 kez galip gelebildi. İç ve dış sahada hezimete uğrayan Zonguldakspor'un küme düşme potası ile arasında yalnızca 3 puan kalması camiada büyük endişe yaşanmasına neden oluyor.

EN ÇOK GOL YİYEN 4.TAKIMIZ
Zonguldakspor son iki sezondur kalesinde kolay kolay gol görmezken, Cahit Terzi döneminde henüz 16'ncı haftada 25 gol gören Zonguldakspor Kırmızı grupta en fazla gol giyen 4'ncü takım durumunda. Geçtiğimiz sezon kalecisi ve defansı aynı olan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi yaptığı yanlış tercihlerle orta saha ve defans hattının da tamamen ahengini bozdu.

TARAFTARTARA REST ÇEKTİ

Zonguldakspor'un başarısında büyük katkısı olan cefakar taraftarlar gerek BAL'da şampiyon olduğu dönemde Ankara Cebeci İnönü Stadı'nda Zara Belediyespor maçında, gerekse 3. Ligde Çanakkale'de Kızılcabölük maçında maddi manevi fedakarlıklar yaparak takımlarını destekleyen cefakar taraftarların takımın başarısındaki katkıları unutulamaz.

Sezon başında "Son yılların en iyi kadrosuna sahibiz" diyen Cahit Terzi şampiyonluk mesajı vermişti. Ancak geride kalan 16 hafta sonunda kümede kalma mücadelesi veren takım haline gelen Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi tribünlerden gelen eleştirilere yönelik "Bilet almadan maça gelenlerin eleştirmeye hakkı yok. Herkes kendi işine baksın" diyerek taraftarlara da rest çekmesi tepkilere neden olmuştu.

TAKIM KÜME DÜŞERSE BEDELİ AĞIR OLUR
Zonguldakspor son yılların en kötü dönemini yaşarken, devre arasında gerekli tedbirlerin alınmaması halinde kırmızı-lacivertli ekip göz göre göre küme düşme hattına ilerlemesi söz konusu. Zonguldakspor'un küme düşmesi halinde ödenecek bedeller ağır olabilir. O nedenle yönetim gerekli tedbirleri devre arasında alması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi