Oyunun her aşamasında farklı bir araç ile araba park etme oyunu sizi zorlayacaktır. Çünkü ne kadar usta bir sürücü olsanız da park etmekte zorlanacaksınız. Bu kategorideki oyuna başlamadan önce arabanızı seçmeli ve istediğiniz renklerde tasarlamalısınız. Daha sonra oyun içerisinde bulunan park etme alanlarından birini seçerek park etmeye çalışabilirsiniz.

Araba oyunları kategorisinde araba yarışları ile zor parkurlarda diğer rakiplerinizle yarışmanın tadını çıkaracaksınız. İstediğiniz yarış arabasını seçerek zorlu parkurları en hızlı şeklide bitirmeye çalışacaksınız. Yine araba oyunları kategorisinde sokak kovalamacası, trafik kontrolü ve otoyolda makas atma gibi oyunlarla vakit geçireceksiniz.

2 kişilik oyunlar içerisinde ise Mini Golf, Satranç, Moda yarışması, Sünger Bob ve İkizi gibi muhteşem oyunlar bulunmaktadır. 2 kişilik oyunlar ile sizde rakibinizi bulup yarışabilirsiniz. Özellikle zeka oyunlarında rakipler ile oynamak oldukça zevkli olacaktır.
Bebekoyunu.com.tr adresli sitemizde Ameliyat Oyunları, Ateş ve Su Oyunları, Bebek Bakma, Çocuk oyunları, dekorasyon oyunları, Futbol oyunları, Kuaför ve Makyaj oyunları kategorilerindeki flash oyunları oynayarak uzun süre ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Diğer oyun sitelerinden farklı olarak göze çarpan en önemli kategorilerden biride yemek oyunları bölümüdür. Bu bölümde Çin Mutfağından, İtalyan Mutfağından, Türk Mutfağından ve dünya'nın diğer mutfaklarından örnekleri öğrenebilirsiniz. Hem oyun oynarken hem yemek tariflerini öğrenmiş olacaksınız. Muhteşem grafikleri ile oyunlara hayran kalacaksınız.

Editör: Pusula Gazetesi