Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız, dün İzmir Adliyesi’ne yönelik gerçekleştirilmek istenen alçak terör saldırıysa ilgili olarak, “Bu saldırı adalete ve Türk yargısına değil, aynı zamanda tüm milletimize yönelik alçakça bir girişimdir” dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız, İzmir’de Polis Memuru Fethi Sekin ve Zabıt Katibi Musa Can'ın şehit olduğu terör saldırısını kınadı.

Başsavcı Yağız’ın kınama mesajı şöyle:

“5 Ocak 2016 tarihinde İzmir Adliyesi’ne gerçekleştirilmek istenen hain terör saldırısı, sadece adalete ve Türk yargısına değil, aynı zamanda tüm milletimize yönelik alçakça bir girişimdir. İzmir’de meydana gelen bizleri ve milletimizi derinden üzen hain terör saldırısı, şehit kahraman polisimizin dikkati sayesinde asıl amacına ulaşamadan önlenmiş, milletimizin birlik ve dirliğine göz diken iki kişi hakettiği şekilde etkisiz hale getirilmiştir. İzmir ve daha öncesinde meydana gelen insanlıktan nasibini almamış terör saldırılarını gerçekleştiren, planlayan ve destekleyen vatan hainleri hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır. Milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar ve asla başarılı olamayacaklardır. Hain ve kalleş terör saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin ve Zabıt Katibi Musa Can'a Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.”

Editör: Pusula Gazetesi