Gittiğimiz her yerde kendi bardağımızı kullanarak çay ve kahve içmek hepimiz için ayrı bir zevk. Eğer çevrenizde kendi bardağını aşırı sahiplenen biri varsa ona özel bir bardak yaptırmaya ne dersiniz? İşte farklı özel günlere farklı baskılı bardak hediyesi fikirleri.

Mesleğe özel baskılı bardaklar

Öğretmenler gününde öğretmeninize, diş hekiminize, avukatınıza ya da sevdiğiniz birine ofis hediyesi olarak üzerinde mesleğine ait baskı barındıran bir bardak hediye edebilirsiniz.

Anneler gününe özel baskılı bardak

Anneler gününde annenizi mutlu etmek istiyorsanız üzerinde ona söylemek istediğiniz sevgi sözcükleri yer alan şık bir bardak harika bir hediye fikri olabilir.

Babalar gününe özel baskılı bardak hediyesi

Babalar gününde babanızı övmek istiyorsanız üzerinde "en süper baba", "dünyanın en iyi babası" gibi cümleler yer alan bir bardak ile ofiste ya da evde hava atması için baskılı bardak yaptırabilirsiniz.

Sevgililer günü için baskılı bardaklar

Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için birçok yol var. Bunlardan biri de ikinizin fotoğrafının basılı olduğu şık bir kupa bardak.

Arkadaşa baskılı bardak hediyesi

Üzerinde arkadaş isminin anlamını içeren bir bardak ile arkadaşınıza ona ne kadar değer verdiğinizi gösterme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Çiftlere özel baskılı bardaklar

Çevrenizdeki çift arkadaşlarınıza ya da sevgilinize isim ve fotoğraf baskılı ikili kupa bardaklar hediye edebilirsiniz.

İş arkadaşa baskılı bardak hediyesi

Ofiste çalışırken birçok kişi kendine özel bir bardağa ihtiyaç duyar. Siz de iş arkadaşınız için isminin yer aldığı şık bir kişiye özel baskılı bardak hediyesi hazırlayabilirsiniz.

Yılbaşı hediyesi için baskılı bardaklar

Yeni bir yıla girerken sevdiklerinizi mutlu etmek adına onlara çeşitli hediyeler almayı seviyorsanız baskılı kupa bardaklar harika bir hediye fikri olacaktır.

Kurumsal hediye fikirleri

Birçok şirket çalışanlarını memnun etme adına çeşitli jestler yapar. Bunlardan biri de şirketin logosunu ve ismini barındıran logolu bardak tasarlamaktır.

Yeni ev hediyesi olarak baskılı bardaklar

Yeni evlenen ya da yeni eve çıkan bir yakınınıza en iyi ev hediyesini almak istiyor olabilirsiniz. Üzerinde isminin, sevdiği bir dizi ya da filmin, ya da kendi fotoğrafının olduğu bir bardak hediye edebilirsiniz. Daha fazla baskılı kupa bardak modeli görmek için: www.hediyerengi.com/kategori/kupa-bardaklar

Editör: Pusula Gazetesi