Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da moraller yerinde. Pazar günü Devrek'te oynadığı Hacettepe maçından 4 gollü bir galibiyet çıkartan kırmızı-lacivertli ekip puanını da 12 yaptı. Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir "Baskılardan kurtulmak için bu tür galibiyetler önemli" dedi.

"GÜMÜŞHANE MAÇI ÖNCESİ MORAL BULDUK"

Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, "4-1'lik Hacettepe galibiyeti bize büyük bir moral oldu. Baskılardan kurtulmak için bu tür maçları kazanmamız gerekiyor. Sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. Diğer arkadaşlarımızda ellerinden geleni yaptılar. Sevindirici olan tarafı ise gollü galibiyet olmasıydı. Takımımız gol atamıyordu ama son 3 haftada 8 gol kaydettik. Gol sorununu aştık, galibiyette Gümüşhane maçı öncesinde büyük moral oldu" dedi.

"İYİ SONUÇ MORAL OLUR"

Hürfikir, "9 Aralık tarihinde deplasmanda çok önemli bir maçımız var. Gümüşhanespor ile oynayacağız. Ben Hacettepe maçına 6 puanlık maç diyordum. Bu maçta aynı şekilde. Bu maçtan da güzel bir sonuç alırsak bizim için çok iyi olacak. Çarşamba günü BAY geçiyoruz. Gümüşhanespor karşılaşmasından galip ayrılırsak hem takım ferahlar hem de çocuklara moral olur. İyi sonuçla döneceğimize inanıyorum" dedi.