Türkiye Basketbol Federasyonu faaliyet programında yer alan U-16 Erkekler Basketbol 3.Bölge Şampiyonası Zonguldak'ta başladı. Toplamda 14 takımın mücadele ettiği U-16 Erkekler Basketbol 3. Bölge şampiyonasında A Grubunda, Bahçeşehir Okulları, Ted Ankara Kolejliler, Zonguldak Belediye, Sağlıkspor, B grubunda, Ata Su Sporları, Eskişehir Basketbol Gençlik, Bartın Basketbol Akademi, Mehmet Çelikelliler, C Grubunda,Çankırı Basketbol Akademi, Karabük Mehmet Vergili Fen, Ormanspor, D Grubunda ise Kırıkkale Elit Basketbol, Samsun BŞB. Anakent, Amasya DSİspor takımları bulunuyor.

Mehmet Çelikelliler ve Zonguldak Belediyespor takımlarının Zonguldak'ı temsil ettiği şampiyonanın ilk gün karşılaşmalarında ilk maçlar oynandı. 5-9 Mart tarihleri arasında oynanacak ve 4 gün sürecek olan müsabakalar sonunda gruplarını 1'inci olarak tamamlayan takımlar bir üst tura yükselme başarısı gösterecek.

İLK MAÇTA TEMSİLCİMİZ YENİLDİ

U-16 Erkekler Basketbol 3.Bölge Şampiyonası ilimizi temsil eden Zonguldak Belediyespor ilk maçında TED Ankara Kolejliler ile Site Spor Salonu'nda karşılaştı. Zonguldak Belediyespor Basketbol takımı, zaman zaman rakibine karşı iyi oynamasına karşın sahadan 60-43 yenik ayrılarak önemli bir avantaj kaybetti.

Editör: Pusula Gazetesi