TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor ligin 24'üncü haftasında Başkent deplasmanında Hacettepe ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-lacivertli ekip galibiyet parolasıyla Başkent'e gitti.
Ligde play-off mücadelesi veren takımlar arasında bulunan temsilcimiz Zonguldakspor deplasmanda Hacettepe'yi yenerek hedefine bir adım daha yaklaşmanın hesaplarını yapıyor.
Ligde oynadığı 23 maçta topladığı 32 puanla 10'uncu sırada bulunan Zonguldakspor 26 puanla 14'üncü sırada bulunan Hacettepe'nin artı ve eksilerini iyi değerlendirerek avantajlı şekilde kente dönmek istiyor.
Pazar günü oynanan maçta Hacettepe İstanbul deplasmanında Sancaktepe'ye 3-1 yenilirken, temsilcimiz Zonguldakspor ise deplasmanda Çoruspor karşısında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.
Hacettepe ile Zonguldakspor arasında karşılaşma 19 Şubat Çarşamba günü 13.30'da başlayacak. Zonguldakspor'da geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle oynayamayan orta saha oyuncusu Muammer'in cezası tamamlanırken, Hacettepe'ye karşı forma giyebilecek.